HEJ!

Her på bloggen kan du følge vores fodspor i hele verden. Vi føler os frie i vandrestøvler, og vandrer hundredevis af kilometer til fods hvert år. På ferier og i hverdagen. Venner og familie har længe spurgt om vores rejsetips, og mange har rejst i vores fodspor. Så her er de!

Følg os på Facebook, Instagram og Pinterest – så du ser, når der er nye fodspor på bloggen.

HVEM?

Vi er Marie og Torben. Hinandens store kærlighed, bedste venner og rejsemakkere. Vi rejser hver for sig, sammen og endnu flere sammen. For vi er cirkusdirektører i et større sammenbragt cirkus med tre børn hver i alderen 12-22 år.

At leve og rejse i en så stor, sammenbragt familie har lært os meget om familietraditioner, rejseformer og holdånd. Også, når skoene gnaver, solen bager ned og vandflasken er tom.
Læs mere om os her

Drømmer du om at gå caminoen?

Smag på Frie fodspors historier…

NY?

Velkommen til vores rejseblog. Vi er to naturelskere og inkarnerede vandrere. Vi vandrer, fordi vandring giver os frihed og vi taler så godt på vejen.

Vi er mestre i at få store oplevelser for små penge, og går langt for at opleve verden uden at skulle padle i stride strømme af turister. Find inspiration i vores fodspor ud fra din destination, eller lad dig friste af en af de mange ruter på caminoen, som kalder på os igen og igen. Få overblik over hvilken slags artikler du finder på Frie fodspor.